8.-12. oktober | Mattarp

Circle of Remembrance 

Circle of Remembrance er en selvkærlig ceremoni, hvor du vil få erfaring med gamle indianske ritualer, terapi, lyd og meditation. Circle of Remembrance handler om at huske den, du er, uden forventninger, negative tanker og begrænsende overbevisninger.

Tid & Sted

8.-11. oktober 2020

Ankomst kl. 17.00 d. 8. oktober. Afgang kl. 14.00 d. 11. oktober.

Mattarp, 286 92 Mattarp, Sverige

Ceremonien vil finde sted på en charmerende gammel svensk ødegård fra starten af 1900-tallet. Gården ligger i et naturskønt område med bålplads, gamle træer og udsigt over mark og skov, tæt på Hallands Åsen med badesø.

Om begivenheden

Skal du med til Sverige i 3 dage?

Circle of Remembrance 
- plads til dig
Giv dig selv et frirum i dyb forbindelse med naturen og din indre power.

Circle of Remembrance er en selvkærlig ceremoni, hvor du vil få erfaring med gamle indianske ritualer, terapi, lyd og meditation. Circle of Remembrance handler om at huske den, du er, uden forventninger, negative tanker og begrænsende overbevisninger.

Psykoterapeut Maria Holm Iversen og sangerinde Signe Rasmussen vil tage dig med på en fordybelsesrejse, hvor du vil komme tættere på dit autentiske jeg, så du bedre kan være dig selv og udtrykke dig fuldt og helt, som den du er.


Hvem
Opholdet er for dig, som har brug for et pusterum med lækker vegetarisk mad, skøn natur, ro og fordybelse samt musik og meditation. Kom som du er - hvad enten du bakser med udfordringer, har brug for nye inputs eller søger ro i skønne omgivelser.

Tilmeld eller hør mere: kontakt@mariaholmiversen.com

Læs mere om eventet samt Maria og Signe:
www.mariaholmiversen.com
www.signerasmussen.dk

Afbudspolitik
Hvis du melder afbud før d. 1. september 2020, får du halvdelen af beløbet retur. Ved afmelding efter d. 1. september 2020 er der ingen returret.

Pris

2800,- for workshops, 1:1 sessioner og fuld forplejning

+ 800,- pr. person for et enkeltværelse*, inkl. sengetøj og håndklæde

+ 400,- pr. person for dobbeltværelse, inkl. sengetøj og håndklæde*

 

Der er kun få enkeltværelser til rådighed. Du er tilmeldt, når vi har modtaget din betaling på reg.nr.: 7621 kontonr.: 2144257.

Betaling skal ske senest d. 1. september 2020.

Ceremonien har plads til max 9 deltagere.

København

© 2017 by Signe Rasmussen

  • Facebook
  • Instagram