V

OX

L

AB

et vokalimprovisatorisk laboratorium

  • Instagram
 
Skærmbillede 2021-04-01 kl. 13.17.41.jpg

OM VoxLab

VoxLab er stiftet i 2020 af sanger Laus Richter og mig selv. 

VoxLab, som er et udviklingsprojekt for identitetsdannelse gennem kreativitet, leg og fri improvisation. Vi har fokus på det umiddelbare, det åbne og det skabende øjeblik. På at være til stede med hinanden, udtrykke sig, samarbejde om gode idéer og turde forfølge sine egne.  

Vi kombinerer teatersport, circlesongs, fri impro og konkrete teknikker til improvisation.

Historien bag

Leg med stemmen har interesseret os i lang tid, men projektet VoxLab startede for alvor i foråret 2020 under første corona-bølge. 

 

Vi savnede at synge, men eftersom man ikke måtte synge indendørs, begyndte vi at mødes udenfor - i parker, smøger og underjordiske cykelkældre for at eksperimentere og lege med stemmen. De anderledes rammer tvang os til at tænke ud af boksen og lagde grobund for nye måder at bruge stemmen på. Det bragte os dybere ind i vores forståelse af vokalimprovisation og har nu givet os lyst til at dele vores erfaringer med andre sangere, kor og korledere.

Derfor er vi netop i gang med at skrive en bog om vokalimprovisation!

Følg vores arbejde på instagram

Skærmbillede 2021-04-01 kl. 13.17.41.jpg

Kommende begivenheder

  • VoxLab Workshop
    søn. 25. jul.
    Johannes Døbers Kirke
    Er du korsanger, og er du også ked af at forårets korsæson blev så kort i år? Har du lyst til at mødes med andre korsangere, synge løs og skabe musik in the moment? Så kom til workshop i vokalimprovisation!
    Del

SKRIV TIL OS HER

Tak for din besked! Vi vender tilbage snarest muligt.