top of page

ons. 18. sep.

|

Osted Kirke

Afrika i Lejre 2024 - Koncert m. Papaya

Som en del af Afrika i Lejre synger Papaya koncert. Kom og oplev nyt frisk repertoire lært i april 2024 nede i Sydafrika!

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Afrika i Lejre 2024 - Koncert m. Papaya
Afrika i Lejre 2024 - Koncert m. Papaya

Tid & sted

18. sep. 2024, 20.00 – 21.00

Osted Kirke, Osted, Byvejen 28A, 4320 Lejre, Danmark

Om begivenheden

Kom med på en musikalsk rejse til Sydafrika med den Papaya!

I april 2024 rejste vi igen til Sydafrika for at mødes med gamle og nye venner. Vi lærte en masse smuk musik, og meget af det er nu på repretoiret! Så kom og få et nyt frisk skud sydafrikansk vokalmusik 🎶

Koncerten er GRATIS

Dørene åbner ca. 19.30

Om Papaya:

Papaya har gennem årtier sunget afrikanske sange, og koret har de sidste mange år specialiseret sig i at fortolke den sydafrikanske sangtradition. Sangenes betydning bliver fremhævet gennem dans og koreografi, og koret bestræber sig på at præsentere den sydafrikanske musik ærligt og oprigtigt, samtidig med at budskaberne relateres til vores hverdag og det danske samfund.

Papayas repertoire er opbygget gennem adskillige rejser til Sydfrika, hvor koret mødes med sydafrikanske kor, dansegrupper og musikere, som lærer Papaya deres sange. Ved at lære sangene i Afrika af afrikanske kor kommer tematikkerne og de personlige historier om krig, apartheid, fattigdom, hverdag, fest, tro og kærlighed helt ind under huden.

Følg Papaya på

https://www.facebook.com/papayachoir

https://www.instagram.com/papayachoir/

www.papaya.dk

Del denne begivenhed

bottom of page