top of page

lør. 10. sep.

|

Lumsås

Ceremoni om autentiske relationer

Psykoterapeut MPF Marie Holm Iversen og sangerinde Signe Rasmussen inviterer til en oplevelsesorienteret ceremoni med fokus på autentiske relationer - både til dig selv og til andre.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ceremoni om autentiske relationer
Ceremoni om autentiske relationer

Tid & sted

10. sep. 2022, 10.00 – 17.00

Lumsås, 4500 Lumsås, Danmark

Om begivenheden

INVITATION

Psykoterapeut MPF Maria Holm Iversen og sangerinde Signe Rasmussen inviterer til en oplevelsesorienteret ceremoni i Lumsås, Odden. Med lyd, meditation og gamle ritualer vil du få mulighed for at undersøge, hvad det vil sige at være autentisk i relation til dig selv og i mødet med andre.

Giv dig selv en hjerteåbnende forkælelses-dag med fordybelse og nye indsigter omkring relationer. Hvorfor bliver vi indimellem akavede, nervøse og usikre, når vi er sammen med andre? Hvad er det der sker, når vi pludselig bliver bange for, hvad folk tænker om os og hvad kan det gøre ved vores adfærd og måde at være i verden på?

I løbet af ceremonien vil du få serveret et let måltid og der vil løbende være snacks, te og kaffe.

>> TILMELD TIL +45 28 10 99 96 <<

OM OS

Maria Holm Iversen er folkeskolelærer, psykoterapeut MPF, uddannet fra Dansk NLP Institut og videreuddannet som EFT/TFT- terapeut og TRE-udbyder. Hun har mere end 10 års erfaring som psykoterapeut i kommuner og private organisationer, hvor hun b.la. hjælper mennesker med angst, stress og lavt selvværd. Maria Holm Iversen er specialiseret i traumeforløsning kompetenceudviking og konflikthåndtering. Derudover har hun studeret Indiansk livsvisdom siden 2006 i USA, New Mexico, hvor hun er certificeret i at afholde ceremonier. 

Læs mere: www.mariaholmiversen.com www.instagram.com/mariaholmiversen

Signe Rasmussen er sanger, underviser og korleder, og er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har flere års erfaring med egne kor, eksperimenterende vokalimprovisation og vokalmusik fra blandt andet Balkanregionen, Afrika og Norden. Signe er særlig optaget af at udforske stemmens muligheder og at hjælpe mennesker med at finde deres egen lyd, så de kan synge fra et umiddelbart og ærligt sted. Læs mere: www.signerasmussen.dk www.instagram.com/signexrasmussen

Del denne begivenhed

bottom of page