top of page

man. 12. jun.

|

Emmaus Kirke

Dobbeltkoncert m. NAEMA og Richters Skala

En alsidig og spændende koncert med to forskellige kor, hvor vi både skal forbi klassisk, pop, folkemusik og improvisation.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Dobbeltkoncert m. NAEMA og Richters Skala
Dobbeltkoncert m. NAEMA og Richters Skala

Tid & sted

12. jun. 2023, 19.30 – 20.30

Emmaus Kirke, Peter Bangs Vej 3C, 2000 Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Vi gentager succesen fra sidste år og holder dobbeltkoncert sammen!

Denne gang i Emmaus Kirkes dejlige rum, hvor Richters Skala normalt holder til.

Det bliver en alsidig og spændende koncert, hvor vi både skal forbi klassisk, pop, folkemusik og improvisation. I kan godt glæde jer 😊

PRAKTISK:

Dørene åbner 19.00

Koncertstart 19.30

Billeter 70kr.: www.billetto.dk

OM RICHTERS SKALA

Richters Skala er et ambitiøst kammerkor i København, bestående af 23 sangere i alderen 22-44. Kendetegnende for koret er lysten til at fordybe sig i den fælles klang, samtidigt med at sangerne hver især har et bærende solistisk ansvar. Koret har sit kernerepertoire i den klassiske kortradition, med stor kærlighed til den nordiske kormusik, men spænder også over jazz og folkemusik. Koret ledes af Laus Richter Larsen som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan.

OM NAEMA NAEMA er en blandet eksperimenterende verdenskor på 21 sangere i alderen 20-39. Vi arbejder med al slags musik, der kan laves med stemmen - fra georgiske hymner til serbisk urkraft til poppede ballader! Vi beskæftiger os specielt med vokalimprovisation - hvordan vi sammen skaber transcenderende harmonier, groovy ostinater eller meditative lydbade. Improvisation inkorporerer vi i vores koncerter i forskellige former og tit med publikumsinteraktion. NAEMA ledes af Signe Rasmussen, som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

www.signerasmussen.dk/naema

Del denne begivenhed

bottom of page