top of page

tors. 28. nov.

|

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Lyd der forløser - UDSOLGT

Gamle ritualer, meditation og lyd hjælper mod lavt selvværd, uro og stress. I november kan du opleve et magisk univers af terapeutiske undertoner og bevidsthedsudvidende sanseoplevelser på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Lyd der forløser - UDSOLGT
Lyd der forløser - UDSOLGT

Tid & sted

28. nov. 2019, 19.00 – 21.30

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rosenørns Alle 22, 1970 Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Psykoterapeut Maria Holm Iversen og sangerinde Signe Rasmussen vil danne rammen om en aften, hvor du vil få mulighed for at forbinde dig med dit indre selv og forløse dét, som står i vejen for at udfolde dit sande jeg.

Der inviteres til en aften, hvor forskellige retninger og metoder nytænkes. Det er ikke teater, det er ikke en koncert, men et rum hvor den fælles og individuelle oplevelse bliver skabt i øjeblikket.

TILMELDING

Tilmeld dig nu - skriv en SMS til 28109996 med dit fulde navn og antal deltagere.

Begrænset antal pladser. Max 40 deltagere. Din plads er sikret, når du har tilmeldt dig.

PRIS

Det er gratis at deltage, men man kan donere et vilkårligt beløb via MobilePay, hvis man har lyst. 

OBS: Tilmeldingen betragtes som bindende.

Om 

Sangerinde Signe Rasmussen er underviser og korleder, og er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har flere års erfaring med egne kor, musikundervisning og eksperimenterende vokalmusik fra blandt andet Balkanregionen, Afrika og Norden. Signe er særlig optaget af at hjælpe mennesker med at finde deres egen lyd og at kunne synge fra et umiddelbart og ærligt sted – hvad enten det skal anvendes professionelt eller privat. 

Hjemmeside: www.signerasmussen.dk 

Psykoterapeut Maria Holm Iversen har mere end 10 års terapeutisk erfaring fra egen praksis på Vesterbro. Maria er specialiseret i at arbejde med mennesker, hvor angst, stress og lavt selvværd spænder ben i hverdagen. I sin praksis bruger hun metoder inspireret fra den gamle indianske Maya-tradition. Det kombinerer hun med meditation og nyere terapeutiske metoder. Herunder kognitiv terapi, NLP, TFT/EFT og TRE. Hendes nytænkende tilgang til terapi er effektiv og skaber resultater.

Hjemmeside: www.mariaholmiversen.com

Tilmeld dig begivenheden på facebook - her

Del denne begivenhed

bottom of page