top of page

tirs. 10. dec.

|

Jerichausgade 17

Meditation & Lyd der forløser

Meditation med gamle ritualer og lyd hjælper mod lavt selvværd, uro og stress. Opleve et magisk univers af terapeutiske undertoner og spændende overraskelser.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Meditation & Lyd der forløser
Meditation & Lyd der forløser

Tid & sted

10. dec. 2019, 19.00 – 21.00

Jerichausgade 17, Jerichausgade 17, 1777 København, Danmark

Om begivenheden

Psykoterapeut Maria Holm Iversen og sangerinde Signe Rasmussen vil guide deltagerne på vej mod at opnå deres fulde potentiale og leve dét liv, de drømmer om.

Der inviteres til en aften, hvor forskellige retninger og metoder nytænkes. Det er ikke teater, det er ikke en koncert, men et rum hvor den fælles og individuelle oplevelse bliver skabt i øjeblikket. 

TILMELDING

Tilmeld dig nu - skriv en SMS til 28109996 med dit fulde navn og antal deltagere.

Der er plads til maks 10 deltagere.

PRIS

150kr.

Overføres via MobilePay til 28109996.

OBS: Tilmeldingen betragtes som bindende, og penge gives ikke retur. Tilmeldingen er først gældende, når du har betalt.

Om 

Sangerinde Signe Rasmussen er underviser og korleder, og er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har flere års erfaring med egne kor, musikundervisning og eksperimenterende vokalmusik fra blandet andet Balkanregionen, Afrika og Norden. Signe er særlig optaget af at hjælpe mennesker med at finde deres egen lyd og at kunne synge fra et umiddelbart og ærligt sted – hvad enten det skal anvendes professionelt eller privat. 

Hjemmeside: www.signerasmussen.dk 

Psykoterapeut Maria Holm Iversen har mere end 10 års terapeutisk erfaring fra egen praksis på Vesterbro. Maria er specialiseret i at arbejde med mennesker, hvor angst, stress og lavt selvværd spænder ben i hverdagen. I sin praksis bruger hun metoder inspireret fra den gamle indianske Maya tradition. Det kombinerer hun med meditation og nyere terapeutiske metoder. Herunder kognitiv terapi, NLP, TFT/EFT og TRE. Hendes nytænkende tilgang til terapi er effektiv og skaber resultater.

Hjemmeside: www.mariaholmiversen.com

Del denne begivenhed

bottom of page