top of page

ons. 13. mar.

|

Musikhuset, Vesterbro

NAEMA x Røst

Røst er pop, du næsten kender. NAEMA har specialiseret sig i verdensmusik. Nu synger vi vores første dobbeltkoncert sammen, og vi glæder os helt enormt meget til at byde jer velkomne i Musikhuset på Vesterbro til foråret.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
NAEMA x Røst
NAEMA x Røst

Tid & sted

13. mar. 2024 19.30 – 21.00

Musikhuset, Vesterbro, Vesterbrogade 59, 1620 København, Danmark

Om begivenheden

Røst er pop, du næsten kender. NAEMA har specialiseret sig i verdensmusik. Nu synger vi vores første dobbeltkoncert sammen, og vi glæder os helt enormt meget til at byde jer velkomne i Musikhuset på Vesterbro til foråret 🤩

TID & STED

Hvor: Musikhuset København, Vesterbrogade 59

Hvornår: Koncerten starter kl. 20, og dørene åbner kl. 19.30.

ENTRE

Alm. voksenbillet 90 kr./stud. 70 kr. Børn under 12 år er gratis.

Entré betales via Mobilepay til box 4022HD - angiv gerne antal på overførslen (eks. 2 voksne + 1 barn).

Bemærk: Man modtager altså ikke en fysisk billet, som skal fremvises i døren

Entré kan naturligvis også betales i døren, hvis koncerten ikke bliver udsolgt på forhånd.

Der er siddepladser til koncerten.

🔥Vi glæder os til at synge for jer! 🔥

OM NAEMA

NAEMA er et blandet, eksperimenterende kor, der arbejder med al slags musik, der kan laves med stemmen - fra pop til georgisk til indie til serbisk m.m. NAEMA arbejder udenfor de gængse stemmegrupper og har specialiseret sig i vokalimprovisation. NAEMA er optaget af, hvordan de sammen skaber transcenderende harmonier, fede grooves og meditative lydbade.

NAEMA er stiftet og ledet af Signe Rasmussen, der er uddannet sanger, SSB-underviser og korleder fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har specialiseret sig i verdensmusik samt vokalimprovisation og udgiver en bog om netop dette emne i 2024.

OM RØST

Røst er et blandet rytmisk kor, der synger under parolen "pop, du næsten kender”. Koret synger a cappella og leverer en nærværende, musikalsk oplevelse med nøje udvalgte numre arrangeret specielt til Røst. På repertoiret er blandt andre Christine and the Queens. Sigrid og The Minds of 99.

Røst ledes af Mie Rank Brunberg, der er sanger, sangskriver, korleder, vokalarrangør og underviser. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fra Tech Music Schools/British & Irish Modern Music Institute og fra Anne Rosing Instituttet.

Del denne begivenhed

bottom of page