top of page

søn. 29. okt.

|

Mariakirken

Skumringskoncert m. Vokalgruppen NOOR

Denne aften byder vi velkommen til det mørke, der kommer. Med fem kvindestemmer og fem mandestemmer synger vi os ind i kernen af folkesangen.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Skumringskoncert m. Vokalgruppen NOOR
Skumringskoncert m. Vokalgruppen NOOR

Tid & sted

29. okt. 2023, 16.00 – 30. okt. 2023, 17.00

Mariakirken, Istedgade 20, 1650 København, Danmark

Om begivenheden

Allehelgen, De Dødes Dag, Halloween - den tid på året hvor det siges at sløret mellem denne verden og den anden er tyndest.

Denne aften byder vi velkommen til det mørke, der kommer. Vi inviterer til, at man tager en ting med til at lægge på vores alter. Det kan være alt fra en lille genstand af betydning, et objekt der minder en om noget vigtigt, eller en smuk sten, man fandt på vejen hen til koncerten. Hvis ikke man har lyst, kommer man bare og hører koncerten ;)

OM VOKALGRUPPEN NOOR

Vokalgruppen NOOR består af 10 sangere under ledelse af Nini Julia Bang. Med fem kvindestemmer og fem mandestemmer synger vi os ind i kernen af folkesangen. I Vokalgruppen NOOR fortolker og udfordrer vi traditionerne både i den nordiske folkemusik såvel som i flerstemmige folkesang fra balkan, sortehavet, syd- og østeuropa. Inspirationen til vores kompositioner og arrangementer henter vi bl.a. fra islandsk tvísöngur, bulgarsk kvindekor, svensk kulning og vikingetidens rituelle sejd-sang.

Entre: 130kr - Køb billet her

Læs mere om eventet her

Læs mere om NOOR på instagram, facebook eller vores hjemmeside

Del denne begivenhed

bottom of page