top of page

lør. 29. okt.

|

København

Tempvs Fvgit Workshop

Oplev korsikansk vokal musik helt tæt på! De rer både workshops for alle niveau samt gratis koncerter!

Billetter sælges ikke
Se andre events
Tempvs Fvgit Workshop
Tempvs Fvgit Workshop

Tid & sted

29. okt. 2022, 11.00 – 30. okt. 2022, 14.00

København, Sønder Blvd. 81, 1720 København, Danmark

Om begivenheden

Hvem er Tempvs Fvgit, og hvad er korsikansk sang?

Vokalgruppen Tempvs Fvgit består af fem korsikanske mænd, der har sunget sammen i 20 år. De synger religiøse og verdslige sange fra Korsika - nogle sange har ældgamle rødder, andre er nykomponerede af gruppen selv. Sangene har en dyb og inderlig tone, der emmer af nærver, samhørighed, maskulinitet og følsomhed.

Korsikansk vokalmusik er traditionelt set bygget op om trestemmige sange, hvor særligt de to øverste stemmer er fulde af smukke og dynamiske ornamenter. Sangene synges oftest i en cirkel, og klangen er på en og samme tid følsom og kraftfuld.

Du kan godt glæde dig til at opleve Tempvs Fvgit transcenderende formidling på første hånd!

Hør gruppen her: https://open.spotify.com/artist/68zf4KTdMM5j20z1U0mfii...

Hvad lærer jeg på workshoppen?

Du kommer til at få et bredt indblik i, hvad korsikansk sang er. Foruden at lære tonesproget og de smukke ornamenter, kommer du til at lære, hvor meget nærvær og opmærksomhed, det kræver, at lytte sig ind på hinanden for at kunne synge uden en fast puls. Du kommer til at lære at synge, så sangen kan vibrere i rummet, som netop er dét, der er med til at skabe det helt særlige ved korsikansk sang. Desuden får du en unik mulighed for at synge sammen med Tempvs Fvgit og lære direkte fra kilden!

Workshop for professionelle sangere I workshoppen for professionelle sangere vil vi være mere detaljeorienterede og kræve mere af dig sangteknisk. Vi forventer, at du har lyst til at få et indblik i en anderledes måde at synge på, samt at du er klar på et hurtigere indstuderingstempo. Workshoppen er tiltænkt sangere der underviser kor, underviser på konservatoriet, lever af at synge, eller lignende niveau.

Workshop for alle Denne workshop er for både øvede og begyndere - alle, der sangglade og nysgerrige på korsikansk sang. Kom som du er!

OBS: Når du tilmelder dig, så husk at skrive hvilken workshop, du vil deltage i; den for professionelle sangere eller den for alle. Det er ikke muligt at deltage i begge workshops, da de forløber parallelt.

Dato / Tid / Sted 29. Oktober - kl. 10.00-14.00 på Vesterbro, København (Mariakirken og Forsøgsstationen)

30. Oktober - kl. 11.00-14.00 på Vesterbro, København (Forsøgsstationen)

Husk selv at medbringe frokost.

Pris

1200 kr - ved betaling inden d. 22. september (early bird)

1450 kr - derefter

Plus 60 kr for aftensmad lørdag, hvis du vil spise med

Tilmelding

Skriv til info@ninibang.com 

Din plads er sikret, når betalingen er modtaget, og du har fået en bekræftelse på mail. Beløbet er ikke refunderbart.

Facebook gruppe Så snart din plads i workshoppen er bekræftet, bliver du inviteret til en intern Facebook gruppe, hvor det bl.a. er muligt at spørge om husly for de af jer, der kommer langvejs fra samt selvfølgelig aftale samkørsel osv.

Koncerter

Tempvs Fvgit også synger to koncerter, mens de er her.

Lørdag d. 29. Oktober kl 17.00 i Mariakirken, Vesterbro, København.

Søndag d. 30. Oktober kl 17.00 i Annisse Kirke, Annisse

Begge er gratis.

Fælles aftensmad lørdag Efter Tempvs Fvgit’s koncert i Mariakirken, lørdag 29. oktober, er det muligt at spise aftensmad sammen. Anna Sofie Fornitz Vording laver lækker mad til alle, der vil være med. Det koster 60 kr og skal betales sammen med workshoppen. Maden er vegansk, og vi spiser i Mariakirkens lokaler. Sig til hvis, du har specifikke allergener etc.

Vi glæder os til at synge med dig!

Del denne begivenhed

bottom of page