top of page

søn. 13. mar.

|

Det Rytmiske Musikkonservatorium

VoxLab Workshop

Kom og gå på opdagelse i stemmens potentiale og mange lyde! Bliv klogere på din egen stemme og på vokalimprovisation. For korledere og professionelle sangere i vokalgrupper/kor.

Billetter sælges ikke
Se andre events
VoxLab Workshop
VoxLab Workshop

Tid & sted

13. mar. 2022, 14.00 – 16.00 CET

Det Rytmiske Musikkonservatorium, Leo Mathisens Vej 1

Om begivenheden

Kom og hjælp os med at teste spændende materiale af om vokalimprovisation! Workshoppen er helt gratis!

Laus Richter Larsen og jeg er i gang med at udfærdige en bog om vokalimprovisation og tester sideløbende materialet og øvelser af. Denne workshop er primært for korledere eller sangere i vokalgrupper/kor.

Workshoppen erfinder sted i samarbejde med Dansk Vokalforening.

Hvad kan du forvente? Undervejs i workshoppen vil vi præsentere jer for bl.a. ARG-games, konkrete øvelser for vokalimprovisation og circlesongs. I et åbent og nærværende fællesskab vil vi gå på opdagelse i: - Hvordan finder man på? - Hvordan kan man udtrykke sig med stemmen? - Hvordan griber og udvikler man hinandens ideer? - How to groove? - 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘭𝘦𝘴𝘰𝘯𝘨𝘴, 𝘷𝘰𝘤𝘢𝘭 𝘱𝘢𝘪𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘵𝘰𝘥𝘦𝘳 𝘧𝘳𝘢 𝘉𝘰𝘣𝘣𝘺 𝘔𝘤𝘧𝘦𝘳𝘳𝘪𝘯 & 𝘙𝘩𝘪𝘢𝘯𝘯𝘰𝘯

Hvad skal du have med? Dig selv Du behøver ikke at have erfaring med improvisation. Du skal bare have lyst til at synge og lege med!

Tilmelding:

TBA

Hvem er vi, og hvad er VoxLab? VoxLab er et projekt, der beskæftiger sig med sangerens autentiske udtryk. Med udgangspunkt i det legende og skabende, har vi derfor udviklet nogle rammer for, hvordan korsangeren kan bruge sin stemme legende og frit og på den måde få mod til at gå på opdagelse i sin egen kreativitet.

Om os:

𝗦𝗶𝗴𝗻𝗲 𝗥𝗮𝘀𝗺𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 er sanger og korleder, og beskæftiger sig med en bred vifte af vokalmusik - lige fra nordisk til sydafrikansk til bulgarsk. Følg med i mit arbejde: www.instagram.com/signexrasmussen/ eller www.signerasmussen.dk 𝘒𝘢𝘯𝘥𝘪𝘥𝘢𝘵𝘴𝘵𝘶𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘥 𝘋𝘦𝘵 𝘒𝘰𝘯𝘨𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘋𝘢𝘯𝘴𝘬𝘦 𝘔𝘶𝘴𝘪𝘬𝘬𝘰𝘯𝘴𝘦𝘳𝘷𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘶𝘮, 𝘪 𝘳𝘺𝘵𝘮𝘪𝘴𝘬 𝘬𝘰𝘳𝘭𝘦𝘥𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘰𝘨 𝘚𝘚𝘉, 2019-2022.

𝗟𝗮𝘂𝘀 𝗥𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗟𝗮𝗿𝘀𝗲𝗻 er sanger og korleder og beskæftiger sig med både klassisk og rytmisk vokalmusik. 𝘒𝘢𝘯𝘥𝘪𝘥𝘢𝘵𝘴𝘵𝘶𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘥 𝘋𝘦𝘵 𝘒𝘰𝘯𝘨𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘋𝘢𝘯𝘴𝘬𝘦 𝘔𝘶𝘴𝘪𝘬𝘬𝘰𝘯𝘴𝘦𝘳𝘷𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘶𝘮, 𝘴𝘢𝘮𝘵 𝘒𝘶𝘯𝘨𝘭𝘪𝘨𝘢 𝘔𝘶𝘴𝘪𝘬𝘩ö𝘨𝘴𝘬𝘰𝘭𝘢𝘯 𝘪 𝘚𝘵𝘰𝘤𝘬𝘩𝘰𝘭𝘮, 𝘪 𝘳𝘺𝘵𝘮𝘪𝘴𝘬 𝘰𝘨 𝘬𝘭𝘢𝘴𝘴𝘪𝘴𝘬 𝘬𝘰𝘳𝘭𝘦𝘥𝘦𝘭𝘴𝘦, 2019-2022.

Se mindre

Del denne begivenhed

bottom of page