top of page
Billede af Joshua Hanson

The Rört Choir

Under ledelse af Signe Rasmussen og Nini Julia Bang

i samarbejde med Rört.

OM RORT CHOIR

I Rört Choir får du det bedste fra flere verdener - både folkesang, pop og improvisation.

Her synger vi både ældgamle folkesange fra lande som Georgien, Bulgarien, Ukraine og sange du måske kender indenfor pop, indie og soul. Desuden udforsker vi stemmerne gennem improvisation og laver lækre rytmer.

Der er plads til både nybegyndere og garvede sangere, og alle aldre og køn. Nodekendskab er ikke nødvendigt, men vi forventer, at du kan lide og synge - og helst rent ;)

The lessons will be taught in English if necessary :)

EFTERÅRSSÆSON 2023

September: 26 - åben prøvegang, hvor man kan komme og se det an

Oktober: 3 - 10 - 24 - 31
November: 7 - 14 - 21 - 28
December: 5 - 13

(13. december er der koncert)

Om

NINI JULIA BANG

Nini har en kandidat i folkesang fra Danmarks Musikkonservatorium samt en bachelor i verdenssang fra Musikkonservatoriet i Malmø. Fra 2006-2016 var hun fastansat sanger og skuespiller i den internationale teatergruppe Teatr ZAR i Wroclaw, Polen. Hun er skaber og leder af Vokalgruppen NOOR samt korene Verdenskoret og KONUR.

Nini har bl.a. trænet under Mahsa Vahdat, Anne Rosing, Jim Daus Hjernoe (RAMA Vocal Centre), Gunlis Ardevall (Estill Voice Training), Tempvs Fvgit og Pilpani familien.

www.ninibang.com

Nini Rört

SIGNE RASMUSSEN

Signe har en kandidat i sang, SSB og korledelse fra fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Signe har blandt andet studeret under Kristian Skårhøj og Astrid Vang-Pedersen og har derudover beskæftiget sig meget med Anne Rosing teknikken og Vocal Painting. 

 

Hun synger i forskellige konstellationer heriblandt Vokalgruppen NOOR samt er leder og stifter af koret NAEMA. Hun har givet koncerter i ind- og udland og underviser en bred vifte af efterskoler, højskoler, konservatorier m.fl.

Udover at beskæftige sig med verdensmusikken har Signe specialiseret sig inden for vokalimprovisation og udgiver en bog herom i 2024.

Stueplante

PRIS

Medlemmer af Rört: 895kr

Ikke-medlemmer: 1095kr

Man tilmelder sig hele korsæsonen

HVORNÅR

Tirsdage

kl. 17.00-19.00

HVOR

Rört

Vermundsgade 13
2100 Kbh Ø

bottom of page