Signe Rasmussen Vokalimprovisation

VOKALIMPROVISATION

Det umiddelbare | Det åbne | Det skabende

Udforsk din stemme og din musikalitet!

Improvisation handler om at slippe hovedet og stole på sin musikalitet. Det handler om at lege i trygge rammer, være tilstede i rummet, støtte op om hinandens idéer og turde forfølge sine egne!

Jeg har beskæftiget mig med vokalimprovisation i mange år og skriver PT speciale i det på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Jeg vil tage dig igennem en masse fede øvelser - bl.a. circlesongs, vocal painting og authentic relating games!

OM WORKSHOPPEN

Gennem sjove improvisationsøvelser og lækre circlesongs, vil vi udforske vores stemmer og øve os i at skabe musik in the moment!

Du vil lære grundprincipperne bag at skabe en fed circlesong, hvordan man laver en lækker solo, og hvordan man bruger stemmen percussivt, selvom man ikke kan beatboxe

Denne workshop er god til trygt at udforske sin egen stemmes potentiale i samtidig med at man bliver støttet og løftet op af gruppen.

Jeg holder også kurser for korledere og sangundervisere. Så hvis du er interesseret i, hvordan du guider dine korsangere og elever til mere improvisation, så skræddersyr vi workshoppen til dét!

Klaver Signe Rasmussen
Circlesong Signe Rasmussen

Hvad arbejder vi med?

Tillid til stemmen

At åbne op og lade musikken flyde

Sangteknik

Klangfarver

Urkraft vs. skrøbelighed

Rytme & Grooves

Improvisationsteknik

Komposition

Krop

Circlesong

Kommende begivenheder

 • Vokalimprovisation
  ons. 06. jul.
  Hillerød
  SommerWorkshop på Grundtvigs Højskole. Åben for alle!
  Del
 • VoxLab Workshop
  søn. 13. mar.
  Det Rytmiske Musikkonservatorium
  Kom og gå på opdagelse i stemmens potentiale og mange lyde! Bliv klogere på din egen stemme og på vokalimprovisation. For korledere og professionelle sangere i vokalgrupper/kor.
  Del
 • Impro Workshop
  ons. 06. apr.
  Hillerød
  Internt for Grundtvigs Højskole Elever
  Del